3 kívánság

Intézmény vezetője, és csoportban dolgozó pedagógus kollégák részére

Tárgy: 3 kívánság Karácsonyra – ünnepi készület ingyenes program elemekkel és izgalmas kiegészítőkkel,
a Mikulásgyár- és a téli állatok támogatása, a szolidaritás és valós törődés értékeinek jegyében.

Tisztelt Vezető Hölgy! Kedves pedagógus kollégák!

Tisztelettel köszöntünk Titeket a Harmónia Háza Egyesület nevében. Egyesületünk a 2012/2013-as tanévben is folytatja tevékenységét, intézményi kitelepülésekkel, a bemutató tanyánkon; új elemekkel, kibővült tartalommal. Nagysikerű zenés szüreti programunkat követően, télen is szeretettel várjuk a budapesti és környéki csanákból és óvodákból kilátogató csoportokat. Örülünk az eddig kilátogató sok-sok gyerekcsoportnak, és a személyes találkozásoknak az óvodai-, iskolai rendezvényeken illetve kitelepüléseink során.

Most budapesti ÖKO tanyán aktuális programjai, és közkedvelt téli óvodai, iskolai kitelepüléseink mellett az Ünnepi készületet segítő ingyenes lehetőségeinkről és izgalmas kiegészítőinkről szeretnénk tájékoztatni 3 pontban. Ezek segítségével reméljük, hogy még több gyerekcsoporttal találkozhatunk személyesen. Ezek során Ti is valódi élményeket kapva, könnyen, kényelmesen és olcsón kapcsolódhattok gyermekcsoportjaitokkal együtt a Mikulásgyár- és a téli állatok támogatásához. A nehéz sorsú gyerekek és az állatok téli ellátásának segítése reméljük, hogy hozzánk hasonlóan Nektek is fontosak. Mindez lehetőséget ad a másokkal és egymással törődés és a szolidaritás által, a valódibb és teljesebb ünnepi készületre is, ahogy a rohanásból egy pillanatnyi meg-, és kiállásra is ezekért az értékekért.

A 3 kívánság Karácsonyra ünnepi készület egymásra épülő választható program elemei a következők:

1. kívánság: Karácsonyfa díszítés a Mikulásgyárba. A program keretében több mint 100 karácsonyfa installációt (70*110 cm-es fenyőforma) küldünk a Mikulásgyárak immár 2 fővárosi helyszínére. A program során a gyerekek a pedagógusok vezetésével közösen, kreatívan és változatosan díszítik fel az óvodába kiszállított formákat. A díszítés megvalósítása során fontos, hogy a karácsonyfa installációk, végig kültérien fogják díszíteni a Mikulásgyárakat. Így kültéri ragasztókat, festékeket és díszítő anyagokat (nem pl. papírt) fontos használni hozzájuk. Egy óvoda, iskola 1 vagy több fácskát is kérhet díszítésre, amíg a készlet tart. Így, a saját munkánkkal és egy kis törődéssel ingyen is kapcsolódhatunk a nemes kezdeményezéshez!

A fák ingyenes kiszállítását a velünk történt előzetes egyeztetést követően, a Főkert végzi a november 12-ei héttől. Visszaszállítását pedig a november 26-ai héttől, szintén ingyenesen.

2. kívánság: Ingyenes kirándulás a téli tanya csodálatos és ráérős világában, körséta kis és nagy állatok illetve ünnepek között. Ennek során az előre bejelentkezett csoportok ingyenes kirándulást tehetnek fővárosi ÖKO tanyánkon. A gyors, olcsó, kényelmes és a biztonságos kiérkezéshez, igény szerint kedvezményes buszokat is biztosítunk. A Harmónia Háztáji Napok keretében (hétvégi családos rendezvényeink – lásd plakát! - sikeréből merítve, azokhoz hasonlóan) a kirándulás során a résztvevők, ingyenesen vehetnek részt téli állatsimogatónkon, érdekes eszközökkel ismerkedhetnek a fűtött verandán és alkotóházban. A téli kert és halastó megtekintésén túl, madármegfigyelésen és izgalmas ünnepsorolóban is részük lehet, az előre egyeztetett időpontokban.

3. kívánság: Szórakozzunk olcsón és jól, ezzel is segítve az állatkák téli ellátását! Az ÖKO tanyán tett ingyenes kirándulásaink jó lehetőséget adnak a részvételre változatos kiegészítő programjainkon is. A bemutató tanyán ezek a következők: kemencés pogácsasütés, alma- sütőtök sütés és evés, kézműves programok népi kismesterségek, közös agyagozás, vagy adventi koszorúkészítés látványműhely, együtt barkácsolás pl. elvihető madáretető készítés a csoportnak, zenés-táncos zsíros kenyér party, gyümölcsteával, lovaglás, íjászat. A Cinege cipője téli kitelepüléseink során, és óvodai-iskolai rendezvényekre is választhatók a fenti kiegészítő programjaink, állatsimogatóval (kecske, birka, nyúl, Márton napra liba, kacsa, Karácsonyra Élő Betlehemmel) kiegészítve. A sütögetéseket nem ajánljuk, mert tapasztalataink szerint külső helyszínen nehézkesen megvalósíthatók. 1-1 kiegészítő program időben 20-25 percet, így alkalmanként 2-3 fakultatív programot ajánlunk. A fakultatív programok a téli tanyán 300Ft/fő/program áron vehetők igénybe. Az óvodákba-, iskolákba való kitelepülések során 50 fő fölött ennél is kedvezőbb egységárakon is igénybe vehetők.

Az így befolyt összeget támogatásként az egyesületi tanyán és környékén élő állatok téli ellátására, takarmányozásra és gondozásra fordítjuk!

Ezekről és a további kedvezményekről részletesen a www.harmoniabudapest.hu honlapunkon, a Cinege cipője zenés, kézműves interaktív téli program az intézményben 2012/2013 című cikkünkben olvashatsz!

Kedvcsinálóként a választható kiegészítő programokról, és az azokat kipróbáló mosolygó gyerekekről itt nézhetsz képeket web albumunkból: https://picasaweb.google.com/115192457579961463848/2012_11_10MartonNapiNyiltnapKepeiKiegeszitoProgramokKicsiknekEsNagyoknak

Bővebb információ Tóth Csabánál a 06-20-950-6000 számon. Köszönjük figyelmeteket és várjuk mielőbbi jelentkezéseteket írásban a toth.csaba@harmoniabudapest.hu email-re.

Ingyenes és kedvezményes programjaink mellett elküldjük Nektek fővárosi ÖKO tanyánk és téli óvodai-, iskolai kitelepüléseink közkedvelt programjainak ajánló plakátját is!

Szívesen csatlakozunk a téli ünnepkörökhöz kapcsolódó családi napközis, vagy óvodai rendezvényeitekhez is, azokat színesebbé és valódi élményekben gazdagabbá téve.

Családi napközis vagy óvodai csoporttal érkező kísérők (óvónők, dadusok, tanítók, tanárok) részére Egyesületünk továbbra is díjtalan belépést biztosít.

A gyors, olcsó, kényelmes és a biztonságos kiérkezéshez, igény szerint kedvezményes buszokat is biztosítunk.

Jó szórakozást kívánunk hozzá(nk)! Szeretettel hívjuk és várjuk csoportjaitokat programjainkra, barangoljunk együtt télen is az ünnepkörök közt, és a természet harmóniájában. Örömmel megyünk Hozzátok is, Veletek találkozni, együtt énekeli, beszélgetni, madáretetőt barkácsolni, kézműveskedni, vagy épp állat simogatni.

Köszönöm figyelmedet és remélem csoportos-, családos-, tantestületi kirándulás, vagy intézményi kitelepülésünk keretében személyesen is találkozhatunk majd a Harmónia Háza téli programjain, együtt részesülve a Természet harmóniájában!

Üdvözlettel:

Tóth Csaba
Pedagógus, egyesületi elnök
toth.csaba@harmoniabudapest.hu
06-20-950-6000

Ezúton tudatjuk, hogy e-mail címe nyilvános e-mail címjegyzékből vagy az adott honlapról (e-mail hírlevél listára való jelentkezés, játék vagy adatgyűjtő modul, hivatalos Facebook oldal) került levelezési listánkba. Hozzájárul-e ahhoz, hogy szolgáltatásainkról szóló hírlevelünket továbbra is eljuttassuk Önhöz, és ezúton tájékoztassuk legfrissebb ajánlatainkról? Kérjük, hogy nemleges válasz esetén küldjön egy "Leiratkozom a hírlevélről" című választ, annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban eltávolíthassuk listánkról. Amennyiben levelünkkel zavartuk, ezúton szeretnénk elnézést kérni!

Az üzenet kizárólag a Címzett Személynek, vagy cégnek szól. Azon Személyek, vagy Cégek, akik nem címzettjei, jogosultjai ennek az üzenetnek, nem olvashatják, továbbíthatják, nem dolgozhatják fel azt, illetve nem érezhetik magukat megszólítva. Amennyiben ezt az üzenetet valamely, az internet sajátosságainak következtében felmerülő okból tévesen kapta meg, úgy kérjük, semmisítse meg és értesítse az üzenet küldőjét, köszönjük!

Home  »