Kitelepülés

Anyák napi és gyermeknapi programajánlók,
olcsón, valódi élményt adó interaktív kitelepülések az intézményekbe


„Rendkívüli gyereknap” – Tavaszi zenés-táncos, kézműves program, állatsimogatóval

„Májusban egy vasárnapon, mikor zöldell már az ág
Szokás szerint a gyerekek körül forog a nagy világ
A felnőttek egész nap csak a gyerekek kedvét lesik
Csak azt nem értem, hogy más napokon miért nem ezt teszik.”


„Elolvadt a világ, de a közepén anya ül, és ott ülök az ölében én.” Anyáknapi zenés-táncos, kézműves program állatsimogató


Húsvét után újabb ünnepek sorjáznak végig a tavaszon. Mind-mind találkozási lehetőséget adnak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Már jó kint lenni a szabadban, pláne kis állatokat simogatva, énekelve vagy épp ajándékokat fabrikálva, amiket aztán hazavihetünk szeretteinknek vagy a magunk gyermek örömére. S persze köszönteni az ünnepelteket, a Gyerekeket és a magyar nyelvben egyedülállóan, ízzel illetett Édesanyákat!
Ennek a friss tavaszi levegőn létnek a jegyében állítottuk össze színes, élmény dús, és olcsó, intézményekbe kitelepülő tavaszi programunkat, mely értékesen más, sajátos jelleggel bíró, valóbban emlékezetes alkalmat ad az együtt ünneplésre.
Ennek keretében, mi látogatunk el, 1 vagy több csoporthoz, vagy, akár az egész csanához-, óvodához délelőtti vagy délutáni időpontban egyaránt.

A Gyermeknapi és Anyák napi rendezvényekhez kapcsolódóan zenés- állatsimogatóval egybekötött kitelepüléseket tartunk. Ennek keretében együtt énekelünk, táncolunk a gyerekekkel, kis állatokat etetünk és simogatunk élet közelből, és akár változatos technikákkal kézműveskedünk is együtt, a kicsik és nagyok örömére.

A tavaszi program során márciustól- júniusig együtt zenélünk (gitár, furulya), éneklünk, játszunk, kézműveskedünk vagy barkácsolunk és okosodunk a gyerekekkel, akiknek igény szerint táncolni is van lehetőségük.
A tavaszról, növényekről, állatokról, természetről szóló dalok után a táncos mulatság mellett a Jeles napokat és ünnepeket is közösen éljük át.
Majd az életkori sajátosságnak megfelelő kézműves program ( agyagozás vagy népi kismesterség, ill. a gyerekek által is kis segítséggel elkészíthető papír technika) keretében kis ajándékot is készítünk a a gyerekeknek.
Ehhez még közös zöldség-gyümölcsevés és állatsimogató is kapcsolódhat. Majd a végén az udvaron közösen felállítjuk pl. a Májusfát.

A kb 1-1,5 órás interaktív program délelőtti és délutáni időpontokra is kérhető. Ára zenéléssel, tánccal, játékkal, állatsimogatóval, és/vagy ajándékkészítéssel együtt, a ma már sajnálatos módon igen drága útiköltséget is megspórolva, 700 Ft/résztvevő gyermek.
Előzetes megbeszélés szerint, különösen kisebb létszámú intézmények részére, alkalmi áron is megvalósítjuk a helyszínen a programot (pl. nyuszi simogató kis pipikkel 12e Ft, állatsimogató karámmal kiegészítve (kisgidák, bárányok is) 18e Ft, gitáros-, zenés-táncos program 8 ezer Ft, stb.), az intézmény igényei szerint rugalmasan megbeszélve, melyet az egyesületi állatok takarmányozására fordítunk. 100 fő fölött további kedvezményeket adunk!
Az egyes elemek pl. kisállat simogató, zenélés az intézménybe külön is megrendelhetőek!

Fontos lehet még! - További tippek az interaktív programmal kapcsolatban:

1. Egyéb kiegészítők
A program során rengeteg többletlehetőség adódik más intézményi programokhoz való kapcsolódáshoz, illetve néphagyományunk jeles napjaihoz:
Április: Húsvét, Fehér Vasárnap, György napi hagyományok
Május: Munka Ünnepe, Új tűzes Flórián, Babevő János, Fagyosszentek, Orbán, és Pünkösd
Június: Medárd, Antal, János, Péter-Pál

Továbbá egyéb fontos témákra pl. egészséges táplálkozásra, is könnyen és természetesen ráirányíthatjuk a figyelmet. Pl. mi is kismadarak vagyunk, együnk diót ropogtatunk, vagy épp finom magvakat (közös müzli-szelet majszolás).

2. Egyszerre maximum 40-50 fő (1-2 csoportnyi) gyermeket javaslunk a foglalkozás 1-1 helyszínére, helységébe összegyűjteni. Ennél nagyobb létszám tapasztalatunk szerint komoly zajjal jár. De így is van bevált lehetőség akár 100-150 gyermek egyszeri foglalkoztatására is. Ilyenkor a programot elemeire bontjuk és ezeken forgószínpad szerűen vesznek részt a gyermekek:
Pl. 1.. helyszínen 50-en zenés-táncos programon vesznek részt,
2. helyszínen 50-en madáretetőt vagy álarcot készítenek,
3. helyszínen 50-en állatokat simogatnak, tél temetnek, kukoricát pattogtatnak, teáznak, madáretetőt telepítenek az udvarra, játszanak és madár-
megfigyelnek… s forgószínpad szerűen mindenki minden programon részt vesz.

A program márciustól júniusig előre egyeztetett időpontokban délelőtt és délután is igénybe vehető. Hasonló feltételekkel lehetőség van csak állatsimogatóra vagy zenés-táncos interaktív program igénylésére is.
A nagy érdeklődésre tekintettel, érdemes időben egyeztetni, hogy a kívánt dátumon találkozhassunk. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ahogy megvan az időpont, telefonon jelentkezzetek és egyeztessünk!

Jelentkezés Tóth Csabánál a 06-20-950-6000 számon.

További információkkal is készséggel állunk rendelkezésedre!
Várjuk kéréseiteket is, pl. „A rendezezvényünk részeként kérjük a
programot” vagy „kisállatokat is kérnék, hogy a gyerekek
közben simogathassanak is”, stb.A tavaszi kihelyezett programokról további képeket találtok itt:
https://plus.google.com/u/0/photos/115192457579961463848/albums/5730575547582950225

Bemutató tanyánk és vízi telepünk aktuális tavaszi programjairól itt találsz részletes leírást:

http://harmoniabudapest.hu/content_0-hu.html&cms__previewcontentid=450

itt pedig képeket:
https://plus.google.com/u/0/photos/115192457579961463848/albums/5730574325346954513


Szeretettel várjuk a találkozást Veletek és a gyerekekkel!

Home  »  Programok  » Kitelepülés