Vakációzz ÖKO-san!

Nyári akciós programok gyerekeknek
valódi élményt adó, interaktív kitelepülések az intézményetekbe, egységárasan olcsón

A nyári vakáció hónapjaiban is változatos programokat kínálunk az óvodák és családi napközik számára. Az eddigi tapasztalatok szerint a mára tetemes útiköltségeket megtakarítva, elsősorban mi megyünk ilyenkor az intézményekbe, változatos, élmény dús és olcsó programjainkkal. Ezen kitelepülések jól illeszthetők az ovik, családi napközik napirendjébe, és családos rendezvényeinek sorába is. Mind a gyerekeknek, mind a szülőknek nagy örömet jelentenek, és jó alkalmat adnak a részvétel által a Természet harmóniájából való teljesebb részesüléshez is. Ez a pedagógus kollégáknak is számos lehetőséget ad a találkozásokon keresztül, a környezeti nevelésre, és az értékek mentén történő berögzítésre, megerősítésre.

Ennek jegyében állítottuk össze nyári programunkat, és ajánljuk Nektek ennek elemeit. Mi ellátogatunk intézményetekbe, egy vagy több csoporthoz, vagy akár az egész óvodába, csanába, délelőtti vagy délutáni időpontban egyaránt, teljes körűen megvalósítjuk az előre egyeztetett programokat, gyerekeitek örömére és szórakozására.

A nyári vakációs programokhoz kapcsolódóan júniustól- augusztusig állatsimogató, zenés-, énekes-, táncos, és változatos agyagtechnikával és népi kismesterségekkel egybekötött kézműves kitelepüléseket tartunk.
Emellett lehetőség nyílik kemencés pogácsasütésre, hagyományőrző íjászatra, és nemzetek sportjaival megismertető sportnapra is a kicsik és nagyok örömére. Ehhez még közös íjász verseny, zöldség-gyümölcsevés, egyéb játékos ügyességi verseny is kapcsolódhat.
Az életkori sajátosságnak megfelelő kézműves program (agyagozás vagy népi kismesterség, ill. a gyerekek által is kis segítséggel elkészíthető papírtechnika) keretében, közösen kis ajándékot is készítünk a gyerekeknek. Nagy sikere van az aratókoszorúval, díszekkel való felvonulásoknak is a program keretében.

A program elemeit az alábbi olcsó, alkalmi egységárakon biztosítjuk:

- Állatsimogató

A helyszínre kiszállított karámban kis kecskékkel, bárányokkal. Tároló dobozokban nyuszik, kiskacsák, libák, pipik simogathatók.
Időtartam kb. 1,5-2 óra. Alkalmi egységár: 50 főig 20e Ft, 50-100 főig 25e Ft, 100 fő fölött 30e Ft.

- Zenés program közös énekléssel, tánccal

Közös gitáros örömzenélés, énekléssel, táncolással. Időtartam fél óra. Alkalmi egységár: 50 főig 10e Ft, 50-100 főig 15e Ft, 100 fő fölött 20e Ft.

- Kézműves program

Agyagozás, népi kismesterségek, szabadon választott technikákkal. A lényeg, hogy a gyerekek alkotnak, mi segítünk, motiválunk, dicsérünk. Az elkészült alkotásokat haza is vihetik! Időtartam kb. fél-2 óra, létszámtól függően. Alkalmi egységár: 50 főig 20e Ft, 50-100 főig 25e Ft, 100 fő fölött 30e Ft.

- Kemencés pogácsasütögetés

Hordozható kemencével megyünk. Együtt szaggatunk, sütünk és eszünk hamuba sült pogácsát. A pogik mellé minden gyerek házi limonádét is kap igény szerint. Időtartam kb. 1-2 óra, létszámtól függően. Míg sül a pogi, érdemes más programon részt venni, pl. zenélés, állatsimogató. Utána pedig lehet hagyományőrző aratási felvonulást tartani díszekkel, a gyerekek részvételével. Alkalmi egységár: 50 főig 20e Ft, 50-100 főig 25e Ft, 100 fő fölött 30e Ft.

- Hagyományőrző íjászat, íjász verseny

Kicsik és nagyok egyik kedvence az íjászat, gyermek és ifjúsági nomád reflex íjakkal. Mozgás, és tradíció a természetben. Időtartam 1-2 óra, létszámtól függően. Alkalmi egységár: 50 főig 20e Ft, 50-100 főig 25e Ft, 100 fő fölött 30e Ft.

- Nemzetek sportjai - Sportnapi rendezvények a nyári Olimpia jegyében

A résztvevők változatos sport programokon és ügyességi versenyeken vehetnek részt. Közben kipróbálhatnak számos érdekes labdajátékot, és egyéb egyéni és csapat sportot. Időtartam 1-2 óra, létszámtól függően. Alkalmi egységár: 50 főig 20e Ft, 50-100 főig 25e Ft, 100 fő fölött 30e Ft.

Előzetes megbeszélés szerint, intézmények és csoportok részére, alkalmi áron valósítjuk meg a helyszínen a programot, az intézmény igényei szerint rugalmasan megbeszélve, melyet támogatásként a bemutató tanyánk fejlesztésére, az ott bemutatott állatok takarmányozására fordítunk.

PÁRATLAN PÁROS! - További kedvezmények
Az egyes elemek pl. kisállat-simogató, zenélés az intézményben külön is megrendelhetőek! Az eddigi kedvező tapasztalatok alapján érdemes azonban párban kérni azokat. Így párosítva a programelemeket, azok érdekesebb, változatosabb és erőteljesebb hatást adnak.
KÉT VAGY TÖBB PROGRAMELEM EGYIDEJŰ VÁLASZTÁSAKOR, ÉS VISSZATÉRŐ INTÉZMÉNYEKNEK A FENTI AKCIÓS EGYSÉGÁRAKBÓL TOVÁBBI 10 % KEDVEZMÉNYT ADUNK!

1. Egyéb kiegészítők
A program során rengeteg többletlehetőség adódik más intézményi programokhoz való kapcsolódáshoz, illetve néphagyományunk jeles napjaihoz.
Továbbá egyéb fontos témákra pl. egészséges táplálkozásra, is könnyen és természetesen ráirányíthatjuk a figyelmet. Pl. mi is kismadarak vagyunk, diót ropogtatunk, vagy épp finom magvakat (közös müzli-szelet majszolás).

2. Egyszerre maximum 40-50 fő (1-2 csoportnyi) gyermeket javaslunk a foglalkozás 1-1 helyszínére, helységébe összegyűjteni. Ennél nagyobb létszám tapasztalatunk szerint komoly zajjal jár. De így is van bevált lehetőség akár 100-150 gyermek egyszeri foglalkoztatására is. Ilyenkor a programot elemeire bontjuk és ezeken forgószínpad szerűen vesznek részt a gyermekek:

A nagy érdeklődésre tekintettel, érdemes időben egyeztetni, hogy a kívánt dátumon találkozhassunk. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ahogy megvan az időpont, telefonon jelentkezzetek és egyeztessünk!

Jelentkezés Tóth Csabánál a 06-20-950-6000 számon.

További információkkal is készséggel állunk rendelkezésedre!

Várjuk kéréseiteket is, pl. „A rendezvényünk részeként kérjük a
programot” vagy „szeretnénk a programelem segítségével gyűjteni
intézményünknek”, stb.

A kihelyezett programokról további képeket találtok itt:
https://plus.google.com/u/0/photos/115192457579961463848/albums/5730575547582950225

Bemutató tanyánk és vízi telepünk aktuális programjairól itt találsz részletes leírást:
http://harmoniabudapest.hu/content_0-hu.html&cms__previewcontentid=450

 

itt pedig képeket:
https://plus.google.com/u/0/photos/115192457579961463848/albums/5730574325346954513


Szeretettel várjuk jelentkezéseteket, és a találkozást Veletek és a gyerekekkel!

Home  »  Home  » Nyári ÖKO. turnusaink