Gyere el hozzánk, vagy mi megyünk!

Csoportban dolgozó pedagógus kollégák, alsó tagozat igazgatóhelyettese, alsós munkaközösség vezetője és alsós osztályfőnökök, tanítók, ill. napközis tanítók szabadidős programszervező részére is!

– téli hagyományőrző és ÖKO
programok ingyenesen is, a bemutató tanyán, az óvodában és az iskolában


Tisztelt Vezető Hölgy! Kedves pedagógus kollégánk!

Szeretettel üdvözlünk a Harmónia Házából. Közeleg az Advent és az évvége. Ez alkalomból aktuális képalbummal és sok mosolygós gyerekkel köszöntünk Titeket Márton napi rendezvényünkről.

Reméljük jól vagytok, és biztos már Ti is készültök a télre és a karácsonyi ünnepekre a gyerekekkel. Ezt a készületet szeretnénk segíteni ingyenes programelemekkel, és akciós ki-egészítőkkel, fővárosi tanyánkra való kirándulási, és intézményi kitelepülési lehetőségeinkkel.
Iskolai-, családi napközis vagy óvodai csoporttal érkező kísérők (óvónők, dadusok, tanítók, tanárok) részére Egyesületünk továbbra is díjtalan belépést biztosít.
A gyors, olcsó, kényelmes és a biztonságos kiérkezéshez, igény szerint kedvezményes buszokat is biztosítunk.


Bemutató tanyánk aktuális programjain, rengeteg lehetőség van a téli természettel való ismerkedésre állatsimogatók keretében, éppúgy, mint a fűtött veranda és alkotóház hagyományőrző és kézműves programjaiban való olcsó és élmény dús részvétellel.
Fővárosi bemutató tanyánk téli ÖKO és hagyományőrző programjairól itt olvashatsz részletes programajánlót: http://harmoniabudapest.hu/content_0-hu.html&cms__previewcontentid=470

Emellett továbbra is lehetőség van intézményi látogatásokra, kitelepülésekre is. Ezek változatos elemeit külön környezeti ÖKO és hagyományőrző honismereti előadáson délelőtti, vagy délutáni időpontban veszik igénybe általában 1-2 osztálynak. De van lehetőség az intézményi rendezvények (Mikulás, Karácsonyi ünnepség, Intézményi nap) részeként való, izgalmas és valódi megtapasztalást, és élménypedagógiát biztosító komplett megvalósításra is egész tagozatoknak, vagy intézménynek is (Élő Betlehem, állatsimogató, kézműves és barkács programok, öröm zene és közös tánc, hagyományőrző íjászat stb.)
Az intézményben zajló zenés, kézműves interaktív téli programunkról és elemeiről, itt olvashatsz részletesen, „A cinege cipője” címmel:
http://harmoniabudapest.hu/content_0-hu.html&cms__previewcontentid=472

Idén télen ingyenes programelemekkel, és akciósan olcsó kiegészítőkkel is szeretnénk segíteni az ünnepi felkészülést. Ennek keretében mód van a Mikulásgyár támogatásában való ingyenes részvételre, kiszállított fenyő installációk a csoportban közös díszítésével. Ezen túl ingyenes téli kiránduláson is részt vehettek, izgalmas és olcsó kiegészítő programokkal együtt. Erről a 3 kívánság Karácsonyra akciós programunk leírásában olvashatsz itt:
http://harmoniabudapest.hu/content_0-hu.html&cms__previewcontentid=474

Biztosak vagyunk benne, hogy más évszakokhoz hasonlóan most télen is és valódi élményeket élhettek át programjaink segítségével. Tartalmas szórakozásotokkal közben nekünk is nagy segítségünkre lehettek, hisz ezáltal a tanyán élő sok-sok állatka téli ellátását is támogatjátok.
További kérdéseitekre is készséggel válaszolunk. Csoportra szabott egyéni lehetőségekkel várjuk jelentkezéseteket és a találkozást Veletek és a gyerekekkel, nálunk vagy Nálatok! A nagy érdeklődésre tekintettel kérünk, időben jelezzétek igényeiteket, hogy a Nektek megfelelő időpontban tudjunk találkozni! Bővebb információ és jelentkezés Tóth Csabánál a 06-20-950-6000 számon.

Az elsőnek jelentkező 40 csoport pedagógusainak új borral is kedveskedünk, melyet a szőlőnkben a tanyán tevékenykedő fogyatékos gyerekekkel együtt szedtünk, daráltunk préseltünk, és Márton napján a Ti tiszteletetekre közösen palackoztunk.
Kedvcsinálóként a Márton napi képeket a téli tanyáról és programokról itt nézheted meg:
https://picasaweb.google.com/115192457579961463848/2012_11_10MartonNapiNyiltnapKepeiKiegeszitoProgramokKicsiknekEsNagyoknak

Jó szórakozást kívánunk hozzá(nk)! Ezzel a bemutató tanyán gondozott több száz állatka téli ellátását is segítitek! Szeretettel hívjuk és várjuk csoportjaitokat programjainkra, barangoljunk együtt télen is az ünnepkörök közt, és a természet harmóniájában. Örömmel megyünk Hozzátok is, Veletek találkozni, együtt énekeli, beszélgetni, madáretetőt barkácsolni, kézműveskedni, vagy épp állat simogatni.

Köszönöm figyelmedet és remélem csoportos-, családos-, tantestületi kirándulás, vagy intézményi kitelepülésünk keretében személyesen is találkozhatunk majd a Harmónia Háza téli programjain, együtt részesülve a Természet harmóniájában!

Üdvözlettel:
Tóth Csaba
Pedagógus, egyesületi elnök
toth.csaba@harmoniabudapest.hu
06-20-950-6000

Ezúton tudatjuk, hogy e-mail címe nyilvános e-mail címjegyzékből vagy az adott honlapról (e-mail hírlevél listára való jelentkezés, játék vagy adatgyűjtő modul, hivatalos Facebook oldal) került levelezési listánkba. Hozzájárul-e ahhoz, hogy szolgáltatásainkról szóló hírlevelünket továbbra is eljuttassuk Önhöz, és ezúton tájékoztassuk legfrissebb ajánlatainkról? Kérjük, hogy nemleges válasz esetén küldjön egy "Leiratkozom a hírlevélről" című választ, annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban eltávolíthassuk listánkról. Amennyiben levelünkkel zavartuk, ezúton szeretnénk elnézést kérni!
Az üzenet kizárólag a Címzett Személynek, vagy cégnek szól. Azon Személyek, vagy Cégek, akik nem címzettjei, jogosultjai ennek az üzenetnek, nem olvashatják, továbbíthatják, nem dolgozhatják fel azt, illetve nem érezhetik magukat megszólítva. Amennyiben ezt az üzenetet valamely, az internet sajátosságainak következtében felmerülő okból tévesen kapta meg, úgy kérjük, semmisítse meg és értesítse az üzenet küldőjét, köszönjük!

Home  »  Home  » Gyere el hozzánk, vagy mi megyünk!